CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, August 4, 2009

Branded Bag For Sale




pic credit to Datin Purple.. kerengga dh minta izin gn u :-)

Prada Cervo Lux Hobo
Brand New comes with dustbag & control card
more pics pls email me
RM3200 including shipping..
can COD area Pavilion & KLCC
accept installment :-)

Coach Bleeker Patent Leather Plum/Berry Tote In Medium Size
Brand New comes with white dustbag
SOLD



Anda berminat??? Sila email sha mslvoe@gmail.com
BUkan bag sha.. bag kwn2 sha.
Depa nie salah mbeli sbenar yea.. igtkn sesuai tp x sesuai



8 comments:

honeylanz said...

iye..kdg3 rs mcm beli hbeg x susah. igtkan semua patern sesuai dgn kita. tp rupanye idak... mcm NF tula..rs mcm x sesuai dgn has. tp belasah aja la...hehehhe

sha, advise me about gucci lak ;)

ira abadi said...

salam sya and all readers

saya silent reader blog ni. setuju dengan honeylanz. macam saya terbeli salvatore ferragamo, bila dah pakai, tengok2 beg tu tak sesuai dengan saya. baru 2-3 pakai terus tersimpan je dalam almari. rugi rasanya.. :-(

Nurhayati said...

betul betul betul.. tak semua beg leh masuk ngan kita.. tapi kan takat ni yati taram je.. tak kisah ok ke tak.. terukkan =)

nasaoji said...

adoii..salah membeli dgn hege mehe gtu?..huhhhhh..

eh eh..purple....;p

CuTeMiUt78 said...

eemmmmm betul..betul..betul... tak semua nya kadang bersesuaian kan..
eemmm klu cam kita ni memang tak pandai sgt bab2 hal ni

Mrs LVoe said...

Has,
i think NF suits with everyones coz it tote
can be as baby bag, laundry bag hehehe
check gucci bag kat boutique
try mane yg bkenan ;-)
murah amik siggy or laminated GG

Salam Ira,
ehhh cam pnh dgr nama nie tp d mana yea..
dulu slalu ade kat blog ana midori ker?

sayang yea dear x guna.. mst ade kgunaan yea..
meh cni sha tgok pic ;-) if u dont mind

Yati,
sha pun belasah je janji within my budget heheh

Odah,
u suka purple kan???

Rina,
if bag besar sgt mmg x sesuai tuk sha sbb sha besar
nnt lagi besar ;-)

ira abadi said...

wsalam sha. Haah, dulu ira rajin lepaks kat blog ana midori. Rajin gak ira baca blog sha as silent reader. nanti ira email sha gambar beg tu, nak let go gak kl siapa yg berkenan. Mmg as new!

Kak Lela said...

Sha,

Akak pun ada satu bag Cole Haan nak let go..Akak takde blog, Sha boleh tolong advertise kat blog Sha ke? Kalau boleh nanti akak bagi gambar.

Email me flela@tm.net.my