CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 22, 2009

Shopping Again :-)

Hai readers,

ape khabar semua? mst sihat kan.. sha tahu if not xde la uols update blog ;-)
sha active dlm fb skrg nie. rasa tenang & selesa coz xde 'lalat' yg kacau :-)

ok la.. sha nk cite nie. dpt email from someone.. yg mbuatkn sha happy and trust me, her price is very reasonable sbb sha dh calculate.

presenting new sales blog from K S.. http://shoppingqueen78.blogspot.com/
ehh umur dia sama gan sha kot thn 78. sha assume je. correct me if im wrong.

jgn x tahu rupa2 bloggers tkenal spt ms lola, hanis (honey to the bee), nadiah khair, nong etc dah byk shopping dr K S. so authentic amat sha pasti.

sha pun ade tny berapa2 quote (walaupun sha lum pnh beli sbb skrg tgh survey Ed hardy utk hubby) and alhamdulillah price dia sama gan my fav seller.


sape2 yg giler bag cam sha ;-) tp sha dh slow la


sape yg giler kasut cam yatie cute hehehehe jgn mare haaaa


latest design Ralph Lauren kurg mnarik phatian sha.. tunggu la end year nnt


kalo ade anak2 kici yg cute2 cam sha ;-) leh la shopping byk2 cam pic di atas nie

sape minat Corelle??? sha minat tp pinggan mangkuk kt umah bsepah2.. tunggu la bile dh pecah yea.. uols kalo minat baik rembat.. sha tgok price murah (bg sha la)



so jgn malu2.. sila check her sales blog http://shoppingqueen78.blogspot.com/
her email shoppingqueen@gmail.com
pic credit to K S :-*


15 comments:

KS said...

Thanks Sya :)

honeylanz said...

sha, corelle tu payah tul nak pecah! hahahahah...

che'puan Idot said...

sha, ingat ya bila free bagitau i.
benda tu dah lama sangat simpan.
btw, boleh ke i link yours?

Mrs LVoe said...

KS,
my pleasure

Has,
yeker?? sha xreti pingan mangkuk nie sbb sha suka jenis old fashioned

Ida,
tunggu hubby sha balik kita jumpa kat MV. sha nk ajak hubby p alexis the garden.

Kak Inni said...

sha, lamanya tak der new entry... windu sungguh akak kat sha ;-)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah soppingggggggggggggggggggggggggggg ... tumpang cuci mata ;-)

Abrahyn said...

well come back dear...lama aku tunggu up date ko tau! beg2 ni aku pencen kejap arr...hehehehe

Marisa said...

Sha.. wah... mcm menarik.... nanti update lg ye macamana nak beli brg thru dia....

misz beauty said...

wow... kak sha memang terror bab2 promote nih.... tu sebab purse az ari tu pun senang dpt buyer....

so az nak g terjah skrg gak... nak survey wallet ke ape tuk mr. hubby... sian dier beg ilang =(

Mrs LVoe said...

Kak Inni,
yea insyaALLAH sha update lagi

Diana,
sha pun cuci mata tp smlm dh sangkut 2 3 bende hahahah

Aida,
sha pun pencen gak sbb aku dok splurge hubby aku mcm²

Marisa,
just email her ur request
insyaALLAH KS akan tlg.. don't worries.. she's very friendly
sha suka :-)

Az,
beli jgn x beli.

busyuksayang said...

wah!!! ini sudah bagus dear :D

Mrs.Nury said...

thnks for sharing sha.btw u dah active kat FB ek.Add me k nuryz78@yahoo.com

ERMAYUM said...

hi sha - pesal da tak post cite - baru nak follow sha da slow lak :) peduli la lalat tu kat mana2 pun ada-

Nurhayati said...

shaaaa.. adakah yati cute tu merujuk pada diriku hihih.. kalau iyer, tak marah tapi malu seh.. kaki kecik ni giler kasut padahal susah nak dpt size hahahaha

wah KS sudah active balik yer.. bahaya nih..:p

Mrs LVoe said...

Mrs Nury,
done dear :-*

Erma,
insyaALLAH sha try k ;-)

Yati,
yela.. sape lagi yg cute comey cam hang ;-)
dah biasa beli gan KS yea..
bagus kan dia.. sha suka
details tul dia kasi info
smpai sha rasa guilty lak