CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, August 11, 2009

Handphone Lanyard

Tersangat la teruja melihat keunikan Coach Handphone Lanyard..

ayang, sha suka la nie.. sbb ade color purple/lavender tu.. sejuk je mata tgok ;-)

2x sha order but always out of stock :-(

Cheq, hang yea cute.. sha jeles :P

nie sha punya.. dah setahun pkai tak tukar2.. handphone pun sama..
sha rajin beli handphone utk org tp kalo nk beli utk diri sdiri jgn harap
n95 8gb pemberian ayah sha ms mula2 nokia keluarkn
so uols rasa yea dh tahu nape sha xmo tukar ;-)


14 comments:

=MissRynn= said...

x tukar phone sbb ayah yg beri kan.. sentimental value gituh.. btul x?

Kak Inni said...

haah, chanteknya hphone lanyard yg kaler purple tu sha... akak pn suka menda2 gini :-)

Mimy Hamid said...

mahal tak dear lanyard coach tu??

nurulzia said...

nurul suke jugak lanyard tu..chomel kan..hehehehe

Real Woman said...

sangat cute and sgt suka charms mcm ni!!! LV punya pun bnyk keyrings yg menggoda tapi harga..ya ampunnn!!

naddy said...

agaknya kalau ur dad hadiahkan new phone baru u ket go ur current phone tak? ehehe ye lah pe2 pun mesti ada sentimental value kan esp bila parents yg bagi :)

nasaoji said...

la, gambo anset tu, anset samer cam kt pny, tp tak tau nak cari lubang gantung kut cerok mane ....;(

skang, baru tau dah...;p

Shopaholic Mama said...

Yep agree with Real Woman - some of the LV charms memang cantik but top up $$ sikit je, can buy the LV Eva clutch bag!

Syima Syaz said...

saya pun nak beli hp baru...tapi syazwan tak bagi.suh tunggu masa kawin kang dia nak bagi hantaran.tapi lambat lagi laaaa...tak rela hp same dgn MOX!

CuTeMiUt78 said...

ha'ah la sha.. cantik sgt..kita pun skee tgk

honeylanz said...

cute!! mmg syg la nk tukar2 hp. pakai selagi x rosak @ tjatuh gitu...

Mrs LVoe said...

Miss Ryn,
u mmg bijak ;-)

Kak Inni,
purple tu mmg mnarik phatian btul!

Mimy,
dlm 90++ dear.. ade gak yg more than rm100

Nurul,
nak beli la tu :P

RW,
LV??? x mampu ler sha utk keyrings..
aritu my hubby igt dllm 100++ skali tgok dekat 1000++
wow!!! tkejut sha

Naddy,
ayah ade kasi e71 for me.. sha kasi mama pkai

Odah,
heheheh bguna gak yea n3 sha ;-)

Sis Ann,
Eva clutch??? WOW! im speechless

Syima,
next year kn kawin.. ksha sgup tunggu ;-)

Rina,
:-))

Has,
beli la has.. leh bling2 kat hp

Nurhayati said...

yati takde pon lanyard kat phone huhuhu

jane_doe3328 said...

cantik!!!