CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, August 17, 2009

Purse Hanger

Perbualan minggu lepas

Kring Kring!!! Kring Kring!!

Sha : yea darling


Aida : sha ko tahu x kat mane nk beli purse hanger?


Sha : ade pnh nmpk blogger pakai. nnt sha sms dia


Aida : kawn aku ckp ade jual kat PKNS.. tp malas la nk mcari.. murah2 dia ckp


Sha : nnt sha check ok.. no worries.. anything sha sms


Aida : ok sha.. nk tido. good nite

Sha : good nite

Trus sms yati cute.. dia kat luar tgh dinner.. mganggu je sha nie org tgh mkn kan.. ampun yati.
1 hour later yati cute sms link purse hanger tu

http://pursepal.fotopages.com/ or http://thepursepal.blogspot.com/

Bkobar2 sha email seller nie. sha pun ade hati gak nk try hehehehe
mane la tahu elok ke.. order 1 ckup la kasi try dulu.. bile dh suka baru leh 2 3 4 5

Hazim nama yea.. very friendly
Dia kasi sha 3 choices.. ikutkn hati nk grab je ke3 3 sbb lawa btul

Agak2 uols.. sha order yg mane???


Jika ade sesiapa yg mcari purse hanger leh la email hazim :-)
Happy shopping!!!

yahooooo i've received the purse hanger.. truja sha ;-)
cantikkn packaging dia.. im so SATISFIED!!!!


19 comments:

Anonymous said...

beli yg kaler purple, ek??

DaZzlingLilLy said...

comel-comelnyer purse hanger ni..

Ms Lola said...

Kalau I, I nak amik gmbr No 2. Feeling2 Sadie Lancaster sket :P

Nurhayati said...

wah beli purse hanger yer.. comel2 kan semuanya.. sha beli yang purple love tu ek..

eh sha sms tu tak kaco pun tau.. time tu dah nak habis makan dah hihihi... ape2 info kalau kita tau, share sesama...sharing is caring ;)

~Eila @ Along~ said...

sha...lawanyer..cute..eila rase sha beli hat no 1 tu kot..ade love2 hehe

atty's said...

cutenya..comel..gitu

Real Woman said...

cantik cantik!! i hv a few purse hanger jugak but bought from overseas coz kat sini mcm susah nak cari kan? tapi jarang guna jugak benda ni..cuma kalau pergi dinner nak hang dinner bag je. kalau daily use mahu bengkok hanger tu coz beg besar sgt!! heheh

nasaoji said...

PURSE HANGER?.....

penyangkut tuh?

iissshhh..memacam...

aRi sHu said...

wah best la ksha ni semua benda tau..ksha nak tnya la..ksha tau tak mana nak dpt tmpt gantung rantai or earing..i mean yg online..yg mcm board then lekat kt dinding tu..my fren ckp kt ikea ada..tp jauh nak g sana..if ksha tau ke ada jual online ksha gtau eh..muaxx.

nooreen said...

purse hanger??..camner nk pkai yekk..i x penah tau benda nih wujud & dont know hor 2 use it...tulun!!!..

Pink Mama said...

Akak pun nak juga. Thanks Sha for the link

Diana Sulaiman said...

itu purple cantekk..

me too ada gak beli.. utk gantung beg mase dinner.. kekonon nye..

::The Shopaholic Tauke:: said...

sha...comel2..sha beli yg mana??tunjuk la cara guna dia sha..:):)sorry mai jakun,heheh.

honeylanz said...

cantik. has pernah ter bloghopping kt sales blog yg jual purse hanger ni gak.. tp lupa kt mn...

nadia said...

kat parkson subang parade ada jual..cantik2..ngah sale lak tuh..

eynda said...

Yg bentuk love tu cun la....ternampak satu kedai kat one utama jual...tapi tak masuk tengok harga pun :-)

chika said...

oh RM30 je? Last time i tengok dekat sini (aussie) dekat kate hill dia jual AUD39 (+/-RM120)

thanks for sharing :)

Anonymous said...

hhoho..pake mende best..sakut jer bag..biarpun berat..tp tk suka yg ada studded..mesti akan tertanggal..

ShaMytO said...

hi sis sha..
been ur silent reader jer selama ni..

comey la purse hanger ni..
sis dah beli?
show la sum picture how to use it..