CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, September 27, 2010

Something to laugh at ;-)

Hahhaha someone who is think she is GREAT makes me laugh today!!
I just read her comment about my entry 'Friends'
Her comment : maybe she relaises no point having a cry baby in her life ;-) its better to have no friends than a friend like u ha ha h

My answer - ayat jahat : hahahhaha eja realize pun salah. If u can't spell correctly, pls go to school la babe!
Ayat baik - u sakit hati ke if I'm a cry baby? Hahhahaha

A BIG laugh to Anonymous who has no identity. Pity her hahhhahahha. I'm glad u still thinking about me. Miss me huh?


4 comments:

nasaoji said...

kan, kakakku ini mmg hati lembut n baik!,..siap ade ayat jahat n baik lg...

mmg dia rindu le tu, tu pasai dia ngeko je skalipun dia tak suka...

Sidratul Muntaha said...

gelak - gelak..
bila itik nak ajo ayam meyudu...
salah eja..
gelak lagi..gelak...
dah ade spell check pun tak reti nak right click dan betulkan.
negh ngeh ngeh..
kebah sikit demam daku arini ni sha baca n3 ni.
tq!

Anonymous said...

ala silap sikit pun nak heboh, kat blog u yang penuh dengan grammatical errors tu???? At least entry I kutuk u adala respon sikit kat blog u kalau tak nobody is interested in your sad life la. U see kawan real life u pun dah tak nak interact with you ha ha ha

I am bored I admit I suka kutuk u its fun

Mrs LVoe said...

Odah - if kita x suka kat org, buat apa nk amik tahu kan ;-)

Ayu - heheheh kelakar la

Anon - hahahahah everyone is laughing at u ;p